Джерело: www.dniprotoday.com

Внаслідок атак пошкоджено автомобіль, приватні оселі, господарські споруди та гаражі. Будинки зазнали руйнувань даху та стін, вибито віконне скло, понівечено огорожі.

1 червня протягом дня та ввечері російські окупанти безжально атакували дронами та артилерією мирні міста та села Нікопольського району. Під обстріл потрапили Нікополь, Марганець, Червоногригорівка та Мирівка, зазнавши значних руйнувань. Про це повідомлено на фейсбук сторінці Поліції Дніпровської області.

Життя мирних людей знову опинилося під загрозою. Багато хто втратив домівки, понівечено майно, а відчуття страху та безпорадності стало невід’ємною частиною життя людей. Слідчі поліції, ризикуючи своїм життям, ретельно оглянули місця події, зафіксувавши жахливі наслідки російської агресії. Пошкоджені автомобілі, розтрощені приватні оселі, понівечені господарські споруди та гаражі – це лише мала частина того, що ворог знову приніс на українську землю.

За кожним фактом жорстокого обстрілу відкрито кримінальне провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Українські правоохоронці докладуть усіх зусиль, щоб притягнути винних до відповідальності та покарати за злочини проти мирного населення.

російські терористи свідомо б’ють по житлових кварталах, цинічно нехтуючи правилами ведення війни.Українські правоохоронці роблять все можливе, щоб допомогти постраждалим. Світ повинен знати про злочини росіян та їхню безжальну агресію проти мирного населення України.

Атака Нікопольського району: поліція фіксує наслідки атак