Джерело: www.dniprotoday.com

У змаганнях взяли участь 200 спортсменів з різних міст області: Камянського, Дніпра, Кривого Рогу, Новомосковська, Першотравенська та Нікополя.

2 червня 2024 року на базі спортивного комплексу “Прометей” відбувся урочистий відкритий Кубок Дніпровської області з тхеквондо. Про це повідомив міський голова Кам’янського на своїй сторінці у фейсбук.

Цей турнір, присвячений пам’яті загиблих Героїв 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, зібрав на одному татамі 200 мужніх та відважних спортсменів з різних міст області: Кам’янського, Дніпра, Кривого Рогу, Новомосковська, Першотравенська та Нікополя. 

З вітальним словом до учасників, тренерів, батьків та вболівальників звернувся міський голова Кам’янського Андрій Білоусов. Він висловив слова щирої подяки воїнам 25-ї бригади, які віддали життя за Україну, а також побажав учасникам змагань успішних поєдинків, нових звершень та мирного неба над головою.

Голова благодійного фонду сприяння 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Віктор Кучинський вручив пам’ятну медаль “Хрест Пошани” Андрію Білоусову, яку він отримав від командира військової частини А1126. За розвиток Олімпійського виду спорту “тхеквондо ВТФ” Андрій Білоусов отримав подяку від керівника обласної Федерації Юрія Пальока.

Після урочистої частини розпочалися запеклі та емоційні змагання. Бійці змагалися за перемогу, демонструючи свою майстерність, витримку та силу духу. Пам’ять загиблих Героїв 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади вшанували хвилиною мовчання. Учасники турніру, члени родин загиблих Героїв, воїни, волонтери, благодійники та усі присутні вшанували подвиг воїнів, які віддали життя за мирне майбутнє України.

Цей Кубок Дніпровської області з тхеквондо став не лише яскравою спортивною подією, але й символом єднання та вшанування пам’яті загиблих Героїв. Учасники змагань продемонстрували не лише свою фізичну підготовку, але й стійкість духу, а також повагу до тих, хто віддав життя за Україну.

У Камянському пройшов Кубок Дніпровської області з тхеквондо

У Камянському пройшов Кубок Дніпровської області з тхеквондо

У Камянському пройшов Кубок Дніпровської області з тхеквондо

У Камянському пройшов Кубок Дніпровської області з тхеквондо